, , ,

Gelanggang Seksyen 8, Shah Alam

Saturday, May 29, 2010 Leave a Comment

Gambar ini diambil semasa latihan dibuat di dalam Dewan Angsana kerana malam tersebut hujan dan padang agak berair. Ramai juga tidak hadir pada malam tersebut atas faktor tersebut.
Gelanggang Seksyen 8, Shah Alam. Padang/Dewan Angsana, Jalan 8/1, Shah Alam. Setiap Selasa, 9.00 malam (tertakluk kepada sembahyang Isyak) Keahlian 28 orang dewasa & kanak-kanak.


Sedang turunkan Elak Makan 1. 
"Mamat ni pumping 300 kali sehari, jangan hina dia dengan pukulan yang slow-slow"


Gelanggang Seksyen 8 awalnya mensasarkan penyertaan lebih ramai daripada kalangan kanak-kanak,
 tetapi tersasar menyebabkan ia kelihatan seperti gelanggang khas dewasa pula.


Kredit kepada Shahir selaku tuanpunya semua gambar ini. 
Yang selebihnya boleh dilihat di facebook beliau

29 comments »

  • mellymilly said:  

    Salam,
    Ingin bertanya. Sesi silat di Shah Alam tu masih terbuka ke? Anak2 saya berminat untuk mempelajari seni silat. Kalau ada tempat lagi boleh bagitahu saya? atau email ke mcdeena@gmail.com akan detailnya eg bayaran dan masa latihan.

  • shams said:  

    Jawapan telah saya emailkan.

  • Safarrah said:  

    Huish.. mamat mana yg pumping 300 kali tu cikgu?

  • adisyahid said:  

    uish tok adam putis..belasah dia cukup2 cikgu

  • shams said:  

    Saffarah : Mamat yang nak kena belasah tu la.. Kasi UP sikit, baru semangat nak latihan lebih.

    Adisyahid: Dia setakat ambik rasa je

  • Pirates of the East Coast said:  

    salam...
    adakah penyertaan ahli bru dibuka?sy student uitm shah alam.

  • shams said:  

    Salam Pirate,
    Keahlian sentiasa dibuka dan ada pelajar UITM shah Alam berlatih di sana. Pihak kami mengalu-alukan kehadiran anda semua.

  • ehram said:  

    salam..
    saya nak masuk tapi umur saya baru 14 tahun nak masuk 15 tahun boleh ke saya masuk
    saya duduk di seksyen 10
    yuran bulanan berapa ye???

  • Anonymous said:  

    Boleh. Tiada masalah . Boleh ke Gelanggang seksyen 8 setiap selasa lepas isyak. 014-9933774

  • Anonymous said:  

    salam'alaik.
    sy ni student berumur 23 tahun.. da lame da nk belajar silat nih tp xde saluran yg sy tau...sy duduk di sek 7 shah alam...nk tau cane sy bole join skali sebb minat sgt nih...ade yg boleh bantu sy?
    email sy: xephyranthes@yahoo.com

  • shams said:  

    Boleh hadir ke gelanggang seksyen 8 atau terus ke Puchong. 014-9933774

  • Azul said:  

    salam tuan,

    boleh email saya sesi latihan dan bayaran untuk kanak-kanak umur 7(girl) & 8(boy) tahun, lokasi shah alam.

    Terima kasih.

    zulhazmi.mz@gmail.com

  • Admin said:  

    Boleh hadir ke Dwn Angsana Jalan 8/1, Seksyen 8, Shah Alam. Hubungi: 014-9933774

  • gogeli eyes said:  

    if i take tomoi? can i still take silat?

  • Anonymous said:  

    assalamualaikum,saya berminat untuk hadiri kelas silat gayong dan ingin mengetahui bayaran yuran untuk dewasa. sebarang respon dialu-alukan melalui email saya (zaidatulzainal@hotmail.com). terima kasih.

  • Anonymous said:  

    Saya berminat untuk menyertai Ahli Gayong. e-mail kan saya bayaran latihan/kelas dan pakaian sekali.. Terima Kasih. amilo_world@yahoo.com.my

  • Admin said:  

    Kelas dewasa di Puchong. Tepi TESCO. Sila rujuk alamat kami. Latihan setiap Isnin, Khamis dan sabtu jam 9.30 malam. Call - 014-9933774

    Tak kisah ada basic atau tidak.

  • syukri razumi said:  

    assalamualaikum..saya merupakan pelajar uitm dan tiada pengalaman belajar silat..dah lama saya mencari utk belajar silat gayong dan saya ingin mengetahui bayaran yuran. Boleh tlg emailkan sgala butiran kt saya..marksyuk@gmail.com

  • Anonymous said:  

    gelanggan ni kat mane.. ada pempuan tak.
    email sy: lieyza.qlate@gmail.com

  • makrifat haq said:  

    Berapa yuran pendaftaran dan bulanan...zul745@yahoo.com

  • zuhayra iftifal said:  

    Saya dah wanita berumur 29 tahun baru nk belajar boleh ke? Berminat sangat ni.

  • Anonymous said:  

    Assalamualaikum,

    Nk tny,tuk org luar yang b'minat,blh join x?
    blh pm kt no sy x, 0169506172

  • nur syafiqa said:  

    assalamualaikum..nak tny ni..still terbuka lagi x ??? saya student uitm shah alam dan sgt beminat nk join..tp x de basic..tolong e-mail kan jadual and yuran skali..smp pkol brape ye latihan nye???
    iqa_sweet96@yahoo.com

  • Never Stop to Learn said:  

    En.. saya juga nk tahu kelas silat di seksyen 8 masih ada ke..ank saya ingin belajar tlg email maklumat ke lynghufran@gmail.com

  • Never Stop to Learn said:  

    En.. saya juga nk tahu kelas silat di seksyen 8 masih ada ke..ank saya ingin belajar tlg email maklumat ke lynghufran@gmail.com

  • Ikram Hakimi said:  

    assalamualaikum.. nak tanya. boleh jelaskan tentang detail yuran, lokasi dan semua maklumat yang mungkin saya perlu tahu tak? saya berminat sangat nak belajar silat.
    ni email saya.
    (ikramhakimi55@gmail.com)

  • Siti Zarina said:  

    Saya berminat belajar silat, jantina perempuan umur 42 tahun tggl shah alam seksyn 19. Di mana ya

  • Siti Zarina said:  

    Saya berminat belajar silat, jantina perempuan umur 42 tahun tggl shah alam seksyn 19. Di mana ya

  • Unknown said:  

    Masih availble lagi ke? Klau nk smbung blajar silat ni blh x? Sb berpindah.

  • Leave your response!