, ,

Kursus Bekam pada 01.02.2009

Sunday, February 01, 2009 Leave a Comment

Pihak kami akan mengadakan kursus BEKAM SUNNAH kali ke-2 dan kepada sesiapa yang berminat boleh menyertai kami butiran sebagaimana di bawah:

Tarikh:
01.02.2008
Masa :
9.00 pagi - 5.00 petang
Pengajar:
Encik Mat (Herbalis dan pakar Bekam HPA)
Tempat:
No.17-3, Jalan Bandar 16, Pusat Bandar Puchong, 47100 Puchong, Selangor
Yuran:
RM90.00 (Nota, Sijil, Ebook Bekam & Peralatan Asas Bekam bagi tujuan praktikal dibekalkan)

Selain daripada bekam, peserta juga akan dibekalkan dengan ilmu diagnosis tapak tangan, kiropraktik & herba.

Selain daripada teori dan praktikal, kursus diadakan secara tertutup dalam jumlah peserta yang tidak melebihi 6-10 orang (ikut kesesuaian keadaan). Praktikal akan dibuat oleh semua peserta kepada peserta lain. Dalam erti kata lain, peserta akan merasai sendiri pengalaman membekam dan dibekam pada hari tersebut.

HANYA TERBUKA KEPADA LELAKI SAHAJA & DISKAUN KHAS KEPADA ANAK GAYONG

Nota: Kepada peserta kursus bekam sunnah kali pertama, Sijil dan ebook akan diposkan kepada anda.

7 comments »

  • Shams "Bangi" said:  

    Tempat terhad.

    Setakat ni dah 4 orang dah confirm. Anak Gayong Bandar Pusat Puchong 2 org. Orang Awam 2 orang.

    Maksima pun 10 org sahaja. Bimbang tak sempat nak ajar praktikal.

  • Shams "Bangi" said:  

    Encik Mat adalah Pengajar jemputan dan bukan anak Gayong di Puchong atau bergerak dengan kami. Bila pengajar jemputan, nampak seronok sikit daripada kami sendiri yang mengajar...

    Terima kasih yang bertanya.

  • pak anjang said:  

    Salam,
    Saya anak(pangkat "bapak"=49thn...he3)Gayong di Bukit Mertajam,Penang. Minat nak belajar bekam nih, sebab sendiri ada penyakit - gout. Selain di sana, ada dekat2 Penang-Kedah/Perak? tak? Jk tak ada, tolong daftarkan saya:

    Hj Ismail b. Hj Abdullah
    Institut Perguruan Tuanku Bainun,
    14000 Bukit Mertam, P. Pinang.

    h/p:019444547
    e-mel: pakanjang60@gmail.com
    blog: http://motivasiismail.blogspot.com

    terima kasih.

    * Blog & aktiviti anda hebat...tahniah!

  • Anonymous said:  

    Salam,

    Saya Rizal bukan ahli), lama dah berkenan nak berkursus bekam. Sebelum ni miss class.

    Ada kosong lagi ke? Camne saya nak daftar, takde no contact person atau saya yang tak perasan. Maaf.

    terima kasih.

  • Shams "Bangi" said:  

    sebagaimana yang diemailkan tadi kepada pihak Tuan. Pada 1.2.2009 boleh hadir ke alamat tersebut dan buat pembayaran pada hari yang sama.

    Apa-apa contact saya (013-9307961)
    Terima kasih.

  • [Akamaru] said:  

    salam, saya nak daftar leh lg ke??

  • Shams "Bangi" said:  

    boleh.. pendaftaran dibuka. Sila hubungi 013-9307961 atau sila hadir terus di No.17-3, Jalan Bandar 16, Bandar Pusat Puchong (tepi TESCO) pada 1.2.2009 jam 9.00 pagi

  • Leave your response!